Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιολόγων ΟΕΛΜΕΚ (ΣΒΟ)

23/6/2015

Στη συνεδρίαση, ο πρόεδρος Γ. Παπαϊωάννου έκανε απολογισμό των δράσεων της απελθούσας επιτροπής του Συνδέσμου Βιολόγων ΟΕΛΜΕΚ κατά την τελευταία διετία. Αναφέρθηκε εκτενώς στις προτάσεις για τα ΝΩΠ και των ενεργειών που έκανε η επιτροπή για το θέμα αυτό. Ακολούθησε οικονομικός απολογισμός της διετίας από την ταμία, Ρένα Βλάχου.
Στη συνέχεια έγιναν εκλογές για ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου. Το Διοικητικό Συμβούλιο καταρτίστηκε σε σώμα, ως εξής:

Πρόεδρος: Ανδρέας Σοφοκλέους
Αντιπρόεδρος: Μαρία Μιτή
Γενικός Γραμματέας: Νικόλας Παπανικόλας
Ταμίας: Ρένα Βλάχου (προσωρινή ταμίας μέχρι να παραδώσει σύμφωνα με δική της επιθυμία)
Βοηθός Γραμματέας: Θεράπων Θεράποντος
Οργανωτικός Γραμματέας: Λουκάς Νικολάου
Μέλος: Στέλιος Μουσικός
Μέλος: Στέλιος Μεταξάς
Μέλος: Άγγελος Αγαθαγγέλου
Μέλος: Ηρώ Ελευθερίου
Μέλος: Σώτια Κωνσταντίνου

Το νέο ΔΣ του ΣΒΟ αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί την ανακήρυξη του Γιώργου Παπαϊωάννου ως επίτιμου Προέδρου του ΣΒΟ, ως ένδειξη αναγνώρισης του πολύ σημαντικού έργου που έχει επιτελέσει για πάρα πολλά χρόνια στα συνδικαλιστικά θέματα του Συνδέσμου.
Το ΔΣ αποφάσισε επίσης να συνέλθει σε ανοικτή συνεδρία, την Τρίτη, 30 Ιουνίου, στις 6 μμ, στο κέντρο ΟΑΣΗ στη Χοιροκοιτία. Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι Βιολόγοι να παρευρεθούν για να εκθέσουν τις απόψεις τους, σχετικά με τις βασικές αρχές λειτουργίας που θα τηρεί η επιτροπή του ΣΒΟ και τις πρώτες ενέργειες του συνδέσμου μας όσον αφορά τα συνδικαλιστικά θέματα που μας απασχολούν.

Από τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βιολόγων ΟΕΛΜΕΚ

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply