ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Ο Σύνδεσμος Βιολόγων ΟΕΛΜΕΚ πραγματοποίησε επιμορφωτική ημερίδα

«Αξιοποίηση Ψηφιακών Εργαλείων στη Διδασκαλία της Βιολογίας»

Ο Σύνδεσμος Βιολόγων ΟΕΛΜΕΚ ανακοινώνει ότι  «πραγματοποίησε με επιτυχία, το Σάββατο 22/1/2022 στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου στη Λευκωσία, ημερίδα επιμορφωτικού χαρακτήρα, με θέμα: «Αξιοποίηση Ψηφιακών Εργαλείων στη Διδασκαλία της Βιολογίας».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του Συνδέσμου Βιολόγων ΟΕΛΜΕΚ με την Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων και αποτέλεσε μία από τις τοπικές ημερίδες που διεξάγονταν ταυτόχρονα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Όλες οι τοπικές ημερίδες εντάσσονταν στο 6ο Συνέδριο της ΠΕΒ «Η Βιολογία στην Εκπαίδευση».

Στην ημερίδα, η οποία πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία και με μικρό αριθμό Βιολόγων εκπαιδευτικών, τηρήθηκαν όλα μέτρα, τα οποία προβλέπονταν από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ευχαριστούμε, ιδιαίτερα την εισηγήτρια της ημερίδας, Βιολόγο εκπαιδευτικό Δρα Χριστίνα Σιδερά, αλλά και τους συναδέλφους Βιολόγους εκπαιδευτικούς  που συμμετείχαν, επιδεικνύοντας ζωηρό ενδιαφέρον γι΄ αυτό  το πολύ σημαντικό θέμα.

Τέλος, ευχαριστούμε την Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων για την ευκαιρία που μας έδωσε  για να διοργανώσουμε την ημερίδα αυτή.

Η συνεχής επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στον τομέα των ψηφιακών εργαλείων στη Βιολογία, μπορεί να επεκτείνει τον διδακτικό χρόνο και να βοηθήσει το μαθητή να μάθει πιο ευχάριστα και πιο αποδοτικά. Γενικότερα, μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της αναβάθμισης της ποιότητας της διδασκαλίας του μαθήματος της Βιολογίας στα σχολεία μας».

This entry was posted in Ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.