Συνέδριο ΠΕΒ

Αγαπητοί συνάδελφοι
Μετά από αναλυτική πληροφόρηση που είχε ο Σύνδεσμός μας από τον Πρόεδρο της ΟΕ του 3ου Πανελλήνιου Συνέδριου της ΠΕΒ κ. Θανάση Πολύζο σχετικά με τις διαδικασίες εγγραφής για το Επιστημονικό συνέδριο της ΠΕΒ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι:

1. Εξασφαλίσαμε την τιμή των μελών της ΠΕΒ για την εγγραφή. Η τιμή είναι 15 ευρώ (είτε με εισήγηση είτε με απλή παρακολούθηση του συνεδρίου).
2. Για να μην επιβαρυνθείτε με το επιπρόσθετο ποσό των τεσσάρων ευρώ ανά σύνεδρο, το ποσό εγγραφής θα το εισπράξει ο Σύνδεσμος μας, αφού κάνετε την εγγραφή.
3. Η εγγραφή μπορεί να γίνει πατώντας στον σύνδεσμο (link) http://3synedrio.biologia.gr/ ή πατώντας πιο κάτω, στο κουτί αριστερά από το “Η ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ”.

Όταν μπείτε στην ιστοσελίδα επιλέξετε, στο κάτω μέρος “εγγραφή” και μετά “διαθέσιμη φόρμα”. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία επιλέγετε:

ΜΕΛΗ ΠΕΒ – Προεγγραφή 15 ευρώ
Πιο κάτω λέει αποδεικτικό, γράφετε ΟΧΙ
Στις παρατηρήσεις απαραίτητα σημειώνετε: το ποσό των 15 ευρώ κατατέθηκε στον ΣΒΟ.

Υπενθυμίζουμε ότι το φετινό συνέδριο της ΠΕΒ θα γίνει στην Κατερίνη από τις 13-15 Νοεμβρίου 2015.

Στο συνέδριο μπορείτε να συμμετάσχετε και ως εισηγητές, παρουσιάζοντας κάποια εργασία. Πατώντας τον σύνδεσμο θα βρείτε τις σχετικές πληροφορίες, όπως επίσης πληροφορίες σχετικά με την εκεί διαμονή σας. Η ΟΕ του συνεδρίου έχει εξασφαλίσει πολύ καλές τιμές για τους συνέδρους, σε ξενοδοχεία που βρίσκονται γύρω από το χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΒ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ WORD ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΜΠ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ/Α ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ.

ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ EMAIL ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
info@biosyn-oelmek.org

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΒ Η 30/9/2015.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΒΟ

This entry was posted in Συνέδρια. Bookmark the permalink.

Leave a Reply