Επιτυχία σημείωσε το 12ο Επιστημονικό συνέδριο του Συνδέσμου Φυσιογνωστών – Βιολόγων ΟΕΛΜΕΚ

Αντιγράφω από paideia-news.com

1564482

Στις 16 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το 12ο  Επιστημονικό-Επιμορφωτικό συνέδριο του Συνδέσμου Φυσιογνωστών – Βιολόγων ΟΕΛΜΕΚ, με τίτλο: «Τα γονίδια ταξιδεύουν στον χρόνο». Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Επιθεώρηση Βιολογικών Μαθημάτων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού  και το Τμήμα Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε αίθουσα του Πανεπιστημίου Κύπρου, στην Πανεπιστημιούπολη, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου:

Το Συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα  του υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού δρος, Κώστα Καδή ενώ την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης, δρ. Κυπριανός Λούης. Χαιρετισμό απηύθυναν  ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Δημήτρης Ταλιαδώρος, ο Πρόεδρος της Βιολογικής Εταιρείας Κύπρου Μίκης Χ΄΄Νεοφύτου και η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων  Παναγούλα Κόλλια.

Στην επιτυχία  του συνεδρίου συνετέλεσαν οι πολύ σημαντικές εισηγήσεις εξαίρετων επιστημόνων, τόσο από την Κύπρο, όσο και από την Ελλάδα.

Η επιτυχής διεξαγωγή του συνεδρίου επισφραγίστηκε από τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων Βιολόγων εκπαιδευτικών, αλλά  και ακαδημαϊκών, τόσο κατά τη διεξαγωγή του συνεδρίου, όσο και στο δείπνο που ακολούθησε».

4809907

This entry was posted in Συνέδρια. Bookmark the permalink.

Leave a Reply