ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΩΜΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Σάββατο 25.6.22 έγινε στο κέντρο «Όαση» στη Χοιροκοιτία, η εκλογική συνέλευση του κλάδου για την εκλογή νέου Δ.Σ του κλάδου μετά τη λήξη του απερχόμενου συμβουλίου. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά η προσέλευση των μελών μας ήταν χαμηλή, αφού μαζεύτηκαν 17 άτομα, αντί 30 του ελάχιστου αριθμού που προβλέπει το καταστατικό για την εκλογή του συμβουλίου.

Προκηρύχτηκε 2η συνάντηση τη Δευτέρα 27.6.22 που και πάλι η προσέλευση ήταν απογοητευτική με 10 παρόντες εκ των οποίων οι 6 υπέβαλαν υποψηφιότητα και 3 μέλη παρόλο που δεν ήταν παρόντες με φυσική παρουσία υπέβαλαν υποψηφιότητα. Τα εκλεγμένα μέλη που ήταν παρόντα με φυσική παρουσία αποφάσισαν να ακολουθήσει νέα συνάντηση τους την 1.7.22 όπου θα ήταν παρόντα όλα τα εκλεγμένα μέλη για τη σύσταση νέου Σ.Δ σε σώμα. Τελικά η σύσταση του σώματος πραγματοποιήθηκε στις 4.7.22 αφού την 1.7.22 δεν κατάφεραν όλα τα άτομα να παρευρεθούν. Στο μεσοδιάστημα μέχρι τη νέα συνάντηση 2 από τα εκλεγμένα μέλη ενημέρωσαν την πρόθεση τους για παραίτηση.

Η πλειοψηφία των υπολοίπων εκλεγμένων μελών διαισθανόμενοι βαθύτατα τη βαριά ευθύνη που επωμίζονται λόγω της κρισιμότητας των στιγμών για το κλάδο αλλά συγχρόνως νιώθοντας αποδυναμωμένοι λόγω του μικρού σχήματος του Δ.Σ που προέκυψε, αποφάσισαν να συσταθεί ένα  Δ.Σ ως έκτακτη ανάγκη για να διευθετήσουν κάποια τρέχουσα θέματα που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης και να προκηρύξουν νέες εκλογές τον Σεπτέμβρη μετά από παραίτηση τουλάχιστον των 5/6 του υφιστάμενου συμβουλίου.

Καλούμε όλα τα μέλη μας να προβληματιστούν και να αντιληφθούν την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κλάδος με τις πολλαπλές συνέπειες που θα προκύψουν από την ενδεχόμενη υποβάθμιση του μαθήματος. Γι αυτό τον σκοπό χρειάζεται να γίνει εκλογή νέου «δυνατού» Δ.Σ με ευρεία «λαϊκή εντολή» για να μπορεί να εκπροσωπήσει διεκδικητικά τον κλάδο μας.

Αγαπητοί συνάδελφοι σας καλούμε να αφυπνιστείτε, να αγκαλιάσετε τον κλάδο, να ενώσετε την φωνή σας μαζί μας στον κοινό αγώνα μέσω του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι με αθρόα προσέλευση στην έκτακτη εκλογική συνέλευση Σεπτεμβρίου. Το νέο συμβούλιο απαρτίζεται από τα εξής μέλη στις αντίστοιχες θέσεις:

Πρόεδρος:                        Δρ Στυλιανού Μαρίνα

Αντιπρόεδρος:                  Δρ Στυλιανού Παναγιώτα

Γραμματέας:                      Δρ Σπύρου Παντελής

Οργανωτικός Γραμματέας:     Ελευθερίου Ηρώ 

Ταμίας:                                       Ματσούκα Παναγιώτα

Βοηθός Ταμία:                          Κυριάκου Μαρία

Μέλος:                                        Νικολαΐδης Μελής

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και προσβλέπουμε στην δική σας συνεργασία.

Εκ μέρους της Επιτροπής του ΣΒΟ

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.